Udstyr til eventyr:

Termotøj todelt.

Vandtætte regnsæt(ikke kun måske eller lignende vejrbestandige, vi anbefaler vandsøjletryk 8000-10000), så store at der kan være en fleece eller uldsweater under. Regnsættet skal være uden fleecefoer.

Gummistøvler med plads til termo/uldsokker.

Gode behagelige kondisko eller lignende

Bomuldsbluser

Kondibukser eller andet, der er let at håndtere for barnet ved toiletbesøg

Fleece eller uldsweater.

Efterårsjakke

Strømpebukser til at tage inden under lange bukser ved kulde

Uldundertøj ved frost

En rigtig god og vandtæt skidragt (skal kunne holde til sne og slud i mindst et halvt år, vi anbefaler vandsøjletryk 8000-10000). Vi ved at sådanne en koster mange penge, men spar i stedet på pyntetøjet. Skidragten skal være så stor ved anklerne, at benene kan trækkes ud over støvlerne.

Varme vandtætte vinterstøvler med plads til termosokker/uldsokker.(støvler med goretex membran eller termostøvler)

Hjemmesko eller tykke sokker til indebrug

Elefanthue af god kvalitet

Luffer(ingen fingervanter, der er absolut ingen varme i nogle sådanne)

SPØRG OS ENDELIG HVIS I ER I TVIVL OM TØJINDKØB. DET ER VIGTIGT AT JERES BØRN KAN HOLDE SIG VARME OG TØRRE ÅRET RUNDT, DET HOLDER SYGDOM FRA DØREN(sammen med en god og nærende mad uden giftstoffer)

Skiftetøj skal være til rådighed. Hvis i vil være sikre på at barnets tøj med hjem skal i forsyne det med tydeligt navn.