Børnehavens fysiske rammer

Fysiske rammer

Børnehaven "den røde skole" er en naturbørnehave som har til huse i spændende bygning med megen historie idet der fra "gamle dage" har været skole i bygningen. Her er en spændende atmosfære med masser af små hyggelige rum og gode lege kroge. Her oser af børn og muligheder, der udstilles de flotteste børnekulturelle ting og der er leg og aktivitet mange steder, idet vi er en funktionsopdelt børnehave

Vores legeplads ligger hele vejen rundt om børnehaven og her er masser af klatretræer, frugttræer. Vi har vores egen "jungle" med motorikbane og bål hus. I haven har vi et godt udvalg af forskellige gynger, sandkasse og legehuse samt nybygger område. Vi har indtil flere bål pladser og masser af hyggelige kroge og gemmesteder. I et hjørne af haven ligger vores " krible krable have" med planter der stimulerer sanserne og indbyder til en masse krible krable liv. Her er der også mulighed for at nyde at ligge i en af hængekøjerne. Den ene halvdel af legepladsen er asfalteret og her bruges et stort udvalg af cykler og mooncars dagligt.

"HOVEDHUSET" består af en mængde rum som tilsammen udgør 4 grupperum
Her holder 3 børnegrupper til - blåmejserne, Pilehytten og Rævehulen. Rævehulen er en mini gruppe for børn med særlige behov. Grupperummet Egernhulen består af et motorikrum samt et soverum. Hovedhuset har egen indgang, garderobe, badeværelser samt et lille og stort køkken.

"HYTTEN" er en tilbygning på hovedhuset. Hytten består af forskellige små grupperum, en glasgang , et grupperum med åben pejs samt et lille køkken, et lille rum til fordybelse leg eller læsning. Hytten har egen indgang samt garderobe og badeværelse.

Børnehaven er indrettet med udstoppede dyr, masser af naturbøger, åben pejs, men også spil, maling, trækasser, træklodser, biler og dyr mm.

Vores store, dejlige legeplads er fælles for alle grupper.

Vi tager på ture til skov, strand, sund og mose så ofte, vi har mulighed for det, ligesom vores fælles legeplads bliver benyttet dagligt.